Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 23. srpna 2012

Shrnutí uplynulého týdne (33.)

První část týdne

Tento týden rozhodně nebude v mých vzpomínkách zapsán červeným písmem. Původně jsem si myslel, že to bude kvůli návalu práce, o čemž svědčilo 750 nepřečtených emailů po dovolené, ale kdež. Ukázalo se, že problémem bude něco nečekaného - zápisek v blogu kamaráda.

Nebudu zastírat, že jsem v neděli večer věděl, že se o pondělím poledni automaticky zveřejní, ale neznal jsem jeho text. Když jsem jej v úterý večer objevil, bylo v něm pár nepřesností a tak jsem si pomalinku začal připravovat komentář. Odeslat mi ho nakonec trvalo 7 hodin :-( V té době se totiž objevil první komentář na Facebooku, takový balónek, při čemž to vypadalo, že je to "med na vosy". Nebo chcete-li, že se očekávalo, že se ozve potrefená husa. Cha! Muselo zakejhat celé hejno, jinak si nedovedu vysvětlit druhou hlášku na FB o znechucení, na kterou následně zakejhal přímo potrefený hlavní houser a začal používat slova jako retard, sousloví "za všechno můžeš" a další.

Zkusil jsem do situace vletět a jsem sám zvědav, co z toho bude.

Druhá část týdne

V práci jsem se prokousal tím nejhorším a začalo se to zlepšovat, přestože jsem v této části týdne chodil domů poměrně pozdě, než bych chodil normálně.

To v situaci popsané výše se dělo to, že veškeré hlášky z Facebooku zmizely a zůstala jen ta na blogu. Diskuze hořela jen na interním fórku naší skupiny. To bylo dobré, že jsme se přestali poškozovat vlastní mediální obraz kvůli prkotinám(?), špatné bylo to, že kritika přednesená členem A byla špatná proto, že to byla kritika od člověka, který vidí chyby a dává jim přednost před poplácáváním se po zádech s nádechem faleše. Tím pádem se situace (pro mě) zhoršovala, protože faleš je další věc, kterou nemusím.

Závěr týdne

Závěr týdne byl překvapující - jsou staženy všechny příspěvky, členství člena A zrušeno.

Vše vyřešeno, zapomeňte ?!?

Věřím, že to takto nedopadne, uvidíme na konci září. To už by se měli určití lidé vidět celkem třikrát, takže příležitosti vyříkat si to bude víc než dost...