Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pátek 20. září 2013

Už tradiční zklamání

Někdy si připadám ne jako páté kolo u vozu, ale občas jako šesté, a tento případ přišel opět na akci sdružení, jehož jméno se na tomto blogu nevyslovuje. A protože je to zklamání opakovaně na stejné téma, dovoluji si ho nazvat tradičním.

Posledních několik akcí, jsem totiž dobrý jen na to, abych přijel na akci s technikou (část techniky je moje, část sdružení). Pak, ačkoliv mám soudcovat turnaj, jsem prohlášen ne za organizátora, ale za účastníka, který má svojí přítomnost zaplatit. Bonusově jsem pak občas honěn do dění, takže je pak hodně upozaďována i má role dokumentaristy... což pak má za následek, že z dané akce nejsou videa, a jiní se diví, jak je to možné, proč jsem to nenatočil.

Štve mě to a dnes k tomu došlo zas - respektive už včera, kdy mi bylo naznačeno, že jsem účastník, takže jsem honem honem honil bankovní účet, abych minimum peněz poslal. Večer při představování organizátorů a účastníků jsem byl představen až úplně poslední stylem "jo a ještě jsme zapomněli na Pelina, ten mám řídí turnaj"