Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pátek 9. ledna 2015

Nějak se nedařilo

Opět se trošku vrátím v čase, tentokrát o 9 dnů zpět, tedy do 30. a 31.prosince 2014, neboť mám pocit, že se v těchto dnech něco nepovedlo

Nedaření se číslo jedna, které jsem si ale přál, bylo řešení našeho problému se Spammery (2. díl boje), kdy naprostá většina pokusů končí ještě před naším webem, překvapil mě jeden z nich, který takto "na vrata" zabušil 4993x..

Nedaření se číslo dvě už bylo mé - kdy jsem byl 30.prosince dvěma kolegyněmi pozván, nebo možná přizván na kafe a to hned po práci. Zašli jsme do jisté provozovny, kde jsme si dali kafe a já ... málem celé sezení prospal. Takže ostuda...

Na stejném místě se zřejmě nedařilo servírce, kdy nepochopila lehce nestandartní objednávku kafí, které neměla v nápojovém lístku. Nechápu, jak to holka zmotala, ale jen jedno ze tří kafí bylo dle objednávky, proč se do toho vlastně pouštěla?

Celý tento den s nedařeními jsem měl i jedno meganedaření. Tedy já... Na spodní polovinu těla jsem si poprvé v životě navlékl termoprádlo a na horní polovině pak klasické prádlo. Hezky pěšky jsem oběhal pobočky F* P* i novou pobočku Q*, šel i na to kafe. Můžete hádat, jak to dopadlo, v termoprádle mi byla zima. Kolegyně mi řekla, že mi bude zima do doby, než se začnu pořádně hýbat. V tu chvíli jsem spolkl vzteklou odpověď na téma "co mám dělat víc", když nepomáhala ani ostrá chůze do kopce na "její" pobočku?

Když bych řekl, že jsem 31. prosince v práci nedělal nic, tak bych asi dostal přes ústa a pokárání o šéfů, jenže já skutečně nic pořádného nestihl, protože jsem nevěřícně studoval směrnici, jíž se mám při své práci řídit. V tomto směru se mi také nedařilo.

Já sám pak večer stvořil podivný příspěvek zde na blogu k silvestru, neb se mi nedařilo najít si nějako zábavu, a ani nikam jít - vzhledem k tomu, že narazit na zábavu k silvestru, u které se nepije alkohol po (hekto)litrech snad ani nejde.

A pak vás bouchne do očí příspěvek na facebooku v angličtině:
I cry because others are stupid and this makes me sad.
Překlad:
Brečím, protože ostatní jsou hloupí, a to je mi smutno.

Někde se nedařilo mnohem více, než mě. Respektive "to" na duši bolelo více...