Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 15. února 2015

Dělám si radost

Dělám si radost v tom všem smutku, beznaději a rýmičce, ve kterých jsem se chvílema v posledních dnech potácel. Pochopil jsem i chování některých dam, jež při svých problémech jdou nakupovat. Já tentokrát taky...

Pořídil jsem si počítač, neb můj morálně zastarával tak, že moderní hry na něm nebývaly plynulé a grafická karta přestala být v některých nových  hrách vůbec podporována, alespoň tak mi to připadalo.

No každopádně mi počítač stavěl kolega Z* a byl limitován stropem, který jsem mu dal. V pátek večer bylo postaveno, avšak ovladačově nesrovnáno, ale až v sobotu jsem si dal tu práci a snažil se ho uchodit a ze starého počítače přehrát data, prozatímně do nějakého pomocného adresáře. První hodinu jsem se proto pral s kopírováním a pak i s dorovnáváním ovladačů na funkční stav.

A pak jsem si "to" poprvé užil, simulátor autobusu OMSI ve verzi 1, jízda v autobusu byla plynulá i na prakticky plné detaily. A dokonce byla plynulá i v případě, když jsem si zapnul snímání obrazovky spolu s vytvářením videa a hned jsem si něco málo zkušebně natočil. A odjezdil...

No prostě - podobně jako ženy dělající si radost nakupováním - udělal jsem si radost a jsem spokojen, přestože mě čeká v následujících dnech ještě mnohá nastavování. Ale co už :-)