Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 27. května 2015

Nedopsané věci (5. budoucí setkání se spolkem, ...)

Za to, co teď napíšu, cítím stud....

Od 19. května vím, kde bude další víkendové setkání spolku, jehož jméno se zde na blogu nevyslovuje, ale až do této chvíle jsem se nedokázal sžít s tímto místem, kam budu muset(?) jet...

Abych popsal celý problém, musím začít tím, že se mi zdají sny, jež mohu směle nazvat astrálním cestováním, kdy vidím nějaký děj, který v danou chvíli nějak moc nechápu, nebo mi tam něco nesedí, ale pak se ukáže, že sen měl pravdu. Takto proběhl sen patřící k úplně poslednímu setkání se spolkem, který jsem popisoval zde: Nedopsané věci (1. víkend s ...)

Problémem těchto astrálních snů je, pokud před něčím varují, a jak píšu v roce 2005 v příspěvku "Sny a astrální cestování (4.)", tak mi tohle varování zřejmě zachránilo život....

Do toho všeho vstupuje zjištění, že v posledních letech mám astrální sny jen z prostředí, kam se dostanu se spolkem, takže o to víc mě poděsila situace o které od 19. května vím, že nastane. Spouštěčem byla mapka přibalená v emailu a popisující jistou hájenku, kde se setkání má konat a kam se "oficiálně" nedá dostat autem a zaparkovat.

A mě, bohužel na základě klikatých čar na mapce znázorňující blízké silnice a železnice naskočil minimálně jeden sen a to tak ostře až mě zachvátila panika. Bude tento sen snem astrálním a opravdu se splní všechno, co v něm bylo?!?

Neptejte se mě, jak jsem podle schematické mapky přišel na to, že to je toto místo, když jsem se nepodíval ani na StreetView ani na fotky z okolí! Sám to nevím! Ono to ani nejde, nejsou nafoceny, jak jsem si právě zjistil, ani Googlovské ani Seznamácké mapy fotky nemají.

Dospělo to až tak daleko, že jsem se ve čtvrtek málem psychicky složil, nepomohlo mi ani ujištění kamarádky, jež tento blog sleduje a jež mi vyvrátila teorii, že mám astrální cestování v poslední době jen se spolkem. A skutečně tomu tak je - Slovensko a astrální cestování z roku 2012, kdežto sny se spolkem jsou od roku 2010, kdy spolek vznikl, průběžně dodnes.

Pomohla mi ale až důkladná vonná koupel, kdy jsem si to sám se sebou probral. Za předpokladu, že sen je pravdivý, mohu:
a) jet na akci autem a naplnit tak onen sen.
b) jet na akci vlakem a udělat tak alternativu
c) nejet vůbec
Bod c) jsem zavrhl hned, utíkat se mi nechce, připadal bych si jako srab.
Samozřejmě je tu pak podbod - kolik ze dvou nocí budu spát v hájence?

Teď, po osmi dnech od prvotního šoku, jsem už relativně v pohodě a jsem rozhodnut pro možnost b) a jednu noc v hájence a pak úprk na S* za přáteli, druhou noc dám u nich. A může za to rozhodnutí, které jsem učinil.

Jak tohle dopadne, je ve hvězdách, ale jsem připraven si natočit pár záběrů pro blog. Protože jestli tam ze snu nebude nic, tak nevím...